hoge hielen, ondergeschoven hielen, hielpijn

Crashcourse ondergeschoven hielen

12 oktober 2022

Start om 19:30u
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

In dit gratis webinar leer je ondergeschoven hielen herkennen en begrijpen. Aan de hand van veel praktijkvoorbeelden en een aantal eenvoudige basisprincipes ga je anders leren kijken naar de hoeven van jouw paard. Je leert hoe eenvoudig het is om de hoeven van jouw paard de beste basis te geven in de toekomst, hoe je ondergeschoven hielen kan herkennen en welke weg er nodig is voor genezing. We kijken ook naar alle problemen die ondergeschoven hielen met zich meebrengen. 


Zo hoef je niet meer ja te knikken bij de smid of bekapper om vervolgens zelf te gaan googlen (misschien ben je zo wel hier beland?) om te begrijpen wat er nou aan de hand is. Voortaan weet je precies waar het pijnpunt zit en waarom dat nou zo’n probleem is.


Na het webinar is er ook tijd genoeg voor vragen over dit onderwerp. Als je er niet live bij kan zijn, kan je de herhaling bekijken. (maar live meedoen is een aanrader, want er is een leuk aanbod voor aandachtige luisteraars). 


Doe je mee?

Ja, ik meld me aan!
  • Je kan beoordelen of jouw paard met dit probleem kampt
  • Je weet welke oorzaken ondergeschoven hielen hebben
  • Je weet precies waarom die ondergeschoven hielen zo'n probleem zijn
  • Je weet hoe je jouw paard de beste kans geeft op gezonde hielen

zorgeloze hoeven

Ik doe mee!

12 oktober 2022 om 19u30 gaan we van start!

Ja, ik schrijf me ook in voor mails met hoevenweetjes, tips en activiteiten van Hoofnerd Academy
hoeven, bekappen, paarden, hoefproblemen
anatomisch bekappen cursus gezonde hoeven paarden

Anne Schuite

Ik ben hoofnerd in hart en nieren, bekapper en oprichter van Hoofnerd Academy. Al sinds 2005 heb ik een buitengewoon grote interesse voor hoeven en passie voor paardenwelzijn. De afgelopen jaren heb ik met plezier mijn klanten zoveel mogelijk uitgelegd over de hoeven van hun paard tijdens de bekapafspraken en tijdens workshops en lezingen. Met Hoofnerd Academy ging ik een stapje verder en raak ik veel meer paardeneigenaren door ze te inspireren en informeren over hoefgezondheid. Ik deel mijn kennis in de vorm van blogs, een e-book, cursussen en webinars.

Schrijf je in voor de CRASHCOURSE ONDERGESCHOVEN HIELEN

12 oktober 2022
Start om 19:30u
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Reserveer je plek!