hoge hielen, ondergeschoven hielen, hielpijn

CRASHCOURSE ONDERGESCHOVEN HIELEN

leer met dit gratis webinar alles over dit probleem

Wat ga je leren tijdens deze crashcourse?

Wist je dat uit verschillende onderzoeken blijkt dat 40 tot zelfs 75 en meer procent van de paarden dit probleem heeft? In sommige populaties paarden en disciplines gaat dit zelfs tot boven de 90%... Het is bovendien gelinkt aan problemen in het hoefkatrolgebied, rugklachten, struikelen, herhaaldelijke hoefzweren, kneuzingen, straalproblemen en nog veel meer 'pret'. Maar, beter dan in paniek raken of alleen maar balen, is jezelf informeren en op zoek gaan naar een oplossing. Het kan namelijk altijd beter, gezonder en optimaler voor ieder paard.  Om te beginnen wil je weten of dit het geval is bij jouw paard of paarden. 


In dit gratis webinar leer je ondergeschoven hielen herkennen en begrijpen. Aan de hand van veel praktijkvoorbeelden en een aantal eenvoudige basisprincipes ga je anders leren kijken naar de hoeven van jouw paard. Je leert hoe eenvoudig het is om de hoeven van jouw paard de beste basis te geven in de toekomst, hoe je ondergeschoven hielen kan herkennen en welke weg er nodig is voor genezing. We kijken ook naar problemen die ondergeschoven hielen met zich meebrengen. 


Zo hoef je niet meer ja te knikken bij de smid of bekapper om vervolgens zelf te gaan googlen (misschien ben je zo wel hier beland?) om te begrijpen wat er nou aan de hand is. Voortaan weet je precies waar het pijnpunt zit en waarom dat nou zo’n probleem is.


Doe je mee?

Ja, ik meld me aan!

Dit levert de crashcourse jou op

  • Je kan beoordelen of jouw paard met dit probleem kampt
  • Je weet welke oorzaken ondergeschoven hielen hebben
  • Je weet precies waarom die ondergeschoven hielen zo'n probleem zijn
  • Je weet hoe je jouw paard de beste kans geeft op gezonde hielen

zorgeloze hoeven

daar heeft ieder paard toch recht op?

Ik doe mee!

Meld je aan voor de gratis crashcourse:

Je krijgt hem na aanmelding in jouw inbox

Ik schrijf me automatisch ook in voor mails met hoevenweetjes, tips en activiteiten van Hoofnerd Academy, maar weet dat ik me hiervoor altijd kan afmelden.
Ik schrijf me automatisch ook in voor mails met hoevenweetjes, tips en activiteiten van Hoofnerd Academy, maar weet dat ik me hiervoor altijd kan afmelden.
hoeven, bekappen, paarden, hoefproblemen
anatomisch bekappen cursus gezonde hoeven paarden

Anne Schuite

Over de presentator

Ik ben hoofnerd in hart en nieren, bekapper en oprichter van Hoofnerd Academy. Al sinds 2005 heb ik een buitengewoon grote interesse voor hoeven en passie voor paardenwelzijn. De afgelopen jaren heb ik met plezier mijn klanten zoveel mogelijk uitgelegd over de hoeven van hun paard tijdens de bekapafspraken en tijdens workshops en lezingen. Met Hoofnerd Academy ging ik een stapje verder en raak ik veel meer paardeneigenaren door ze te inspireren en informeren over hoefgezondheid. Ik deel mijn kennis in de vorm van blogs, een e-book, cursussen en webinars.