Leer alles over hoefgezondheid door cursussen over hoeven en bekappen

de Hoofnerd Hoefquiz! 

ben jij echt de goed GEÏNFORMEERDE eigenaar die je wil zijn voor je paard?

24 mei
Start om 19:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Helaas zit deze quiz er op!

Maar je kan je nog wel inschrijven voor de fundamentals cursus -


GEEN QUIZ, WEL ALLE ANTWOORDEN IN DE CURSUS


Als paardeneigenaar heb je best veel verantwoordelijkheid. Jij staat in voor de zorg die jouw paard krijgt en het is niet altijd makkelijk om daar de juiste keuzes in te maken.


Tijdens deze gratis quiz toets je jouw basiskennis als paardenmens en leer je meteen het nodige bij. Een quiz is een mooie manier om je te doen nadenken en de opgedane kennis extra goed op te slaan op jouw harde schijf in je hoofd. En je doet het niet voor niks, als je zorgt dat je op tijd aanwezig bent 


Na deze quiz trap je niet langer in een aantal valkuilen op het gebied van hoefgezondheid die jou en je paard helemaal niet verder helpen. Je navigeert jouw eigen koers, gebaseerd op nuchtere feiten. ´Van horen zeggen´ kan je aan je voorbij laten waaien, jij vervangt fabels door feiten met de kennis die je opdeed of bevestigde tijdens deze quiz. 


En je strijdt niet alleen om jezelf te testen of bewijzen: er is ook een mooie prijs te winnen voor de best onderlegde paardeneigenaar!


- De nummer 1 wint een gratis deelname aan de online Basic Fundamentals cursus

- De nummer 2 wint een kortingscode voor 50% korting op de online Basic Fundamentals cursus

- Alle deelnemers krijgen een fikse korting voor inschrijving op de Fundamentals cursus


Het webinar vindt plaats op 24 mei om 19u30.

anatomisch bekappen cursus gezonde hoeven paarden

Anne Schuite

Over de presentator

Ik ben hoofnerd in hart en nieren, bekapper en oprichter van Hoofnerd Academy. Al sinds 2005 heb ik een buitengewoon grote interesse voor hoeven en passie voor paardenwelzijn. De afgelopen jaren heb ik met plezier mijn klanten zoveel mogelijk uitgelegd over de hoeven van hun paard tijdens de bekapafspraken en tijdens workshops en lezingen. Met Hoofnerd Academy ga ik een stapje verder en heb ik een platform gecreëerd om nog véél meer paardeneigenaren te inspireren en informeren over hoefgezondheid. Ik deel mijn kennis in de vorm van blogs, een e-book, cursussen en webinars.
24 mei 2023
Start om 19:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden