Leer alles over hoefgezondheid door cursussen over hoeven en bekappen

3 mythes over hoefgezondheid ontrafeld

doe mee en vervang fabels door feiten

27 juli 2022
Start om 19:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

In dit gratis webinar leer je wat hoefmythes zijn en toetsen we meteen of jij ook in een aantal hoevenfabels gelooft. Aan de hand van wat praktijkvoorbeelden en een aantal eenvoudige basisprincipes ga je anders leren kijken naar hoeven. En niet onbelangrijk: samen schieten we enkele veel geloofde hoefmythes af: we gaan schieten op hoefmythen


Na dit webinar trap je niet langer in een aantal valkuilen die jou en je paard helemaal niet verder helpen. Je navigeert jouw eigen koers, gebaseerd op nuchtere feiten. ´Van horen zeggen´ kan je voortaan aan je voorbij laten waaien, jij vervangt fabels door feiten. Na afloop is er ook ruimte voor vragen. 


Het webinar vindt plaats op 27 juli om 19u30.


Doe je mee?

  • Een veulen mag niet teveel op verharding lopen
  • Als een paard hangt bij het voeten geven moet je de hoef loslaten
  • Bij sommige paarden groeien de hoeven niet
anatomisch bekappen cursus gezonde hoeven paarden

Anne Schuite

Ik ben hoofnerd in hart en nieren, bekapper en oprichter van Hoofnerd Academy. Al sinds 2005 heb ik een buitengewoon grote interesse voor hoeven en passie voor paardenwelzijn. De afgelopen jaren heb ik met plezier mijn klanten zoveel mogelijk uitgelegd over de hoeven van hun paard tijdens de bekapafspraken en tijdens workshops en lezingen. Met Hoofnerd Academy ga ik een stapje verder en heb ik een platform gecreëerd om nog véél meer paardeneigenaren te inspireren en informeren over hoefgezondheid. Ik deel mijn kennis in de vorm van blogs, een e-book, cursussen en webinars.
27 juli 2022
Start om 19:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden