Leer alles over hoefgezondheid door cursussen over hoeven en bekappen

HOOFNERD PRO OPLEIDING - INFO WEBINAR

WIL JIJ PROFESSIONEEL BEKAPPEN? VAN JE HOBBY JE BEROEP MAKEN?

Schrijf je in voor het info webinar

Kriebelt het bij jou om iets te doen met jouw interesse voor hoeven en jouw passie voor paarden?

Hoofnerd Pro opleiding staat voor het afleveren van professionals die gewoonweg bubbelen van de intrinsieke motivatie en overstromen met kennis, visie, focus èn nuance op vlak van hoefgezondheid en paardenwelzijn.


We kijken niet alleen naar management van hoefgezondheid en hoefproblemen, maar ook naar het hele paard en jezelf. Dit doen we door te werken vanuit een aantal pijlers die bij een Pro Hoofnerd horen: de hoef, het paard, de bekapper en het bedrijf.


Schrijf je hieronder in en ontvang het Info Webinar. In dit webinar leg ik je alle ins- en outs uit van de opleiding en waar ik voor sta.


Hartelijke groet,

Anne

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken!

gun jezelf de hoofnerd pro opleiding!
Meld je aan voor het info webinar!
anatomisch bekappen cursus gezonde hoeven paarden

Anne Schuite

Over de presentator

Ik ben hoofnerd in hart en nieren, bekapper, docent en oprichter van Hoofnerd Academy. Al sinds 2005 heb ik een buitengewoon grote interesse voor hoeven en passie voor paardenwelzijn. De afgelopen jaren heb ik met plezier mijn klanten zoveel mogelijk uitgelegd over de hoeven van hun paard tijdens de bekapafspraken en tijdens workshops en lezingen. Met Hoofnerd Academy ga ik een stapje verder en heb ik een platform gecreëerd om nog véél meer paardeneigenaren te inspireren en informeren over hoefgezondheid. Ik deel mijn kennis in de vorm van blogs, een e-book, theorie- en praktijkcursussen, lezingen, webinars en... sinds 2023 dè Hoofnerd Pro opleiding om van hobby bekapper en kennisslurper een echt vakmens oftewel professional te worden!